TOKA OUTREACH AND KOSOVAIDEAS OFFERING CAMP SCHOLARSHIPS!

June 6, 2017

Projekti ‘TOKA te TI’, së bashku me përkrahësit e TOKAs në platformën KosovaIdeas.com, ofron 20 bursa për kampet verore të TOKAs.

Të drejtë aplikimi kanë nxënësit pjesëmarrës të projektit në Komunën e Prishtinës nga SHFMU “Hilmi Rakovica”, “Andon Zako Çajupi”, “Ganimete Tërbeshi” dhe “Avni Rrustemi”.

Share:

The latest

These are the latest developments from our programs and activities.

Nearly 800 Super-Volunteers start helping their communities

Read More

Now, HEROes become “Entrepreneurs”

Read More

Solidarity Action Day preparations kick-off

Read More

Super-Volunteer Clubs are coming!

Read More

Acreditation for the teacher-training program “Learning Through Experie...

Read More

Be part of the “Youth Leaders Academy”

Read More
View All