ÇKA ËSHTË ʺTOKA JONËʺ?
TOKA JONË është kamp veror për të rinjë nga Diaspora, Shqipëria dhe Kosova ku kalohet një javë e paharrueshme.

Është vend ku do të bësh shokë e shoqe të reja, të vizitosh vendet më të bukura të Kosovës dhe zhvillosh shkathtësi të ndryshme përmes aktiviteteve të ndryshme.

MOSHA?
14-17 vjeç

KUR DHE KU?
Në Qendrën Rekreative Gërmia në Prishtinë. Me datën 24 Korrik deri 28 Korrik 2017.

PROGRAMI?
Programi i kampit është dizajnuar në atë mënyrë që të rinjtë të argëtohen dhe mësojnë përmes:
– Aktiviteteve socializuese
– Edukimit jo-formal
– Vizitave njohëse të kulturës, monumenteve dhe bukurive natyrore
– Lojërave sportive – sikur ecja në natyrë dhe ngjitja në murin alpin
…dhe shumë eksperienca të tjera!

SA KUSHTON?
Është falas!

Krejt çka duhet është të plotësoni formën poshtë ↓ deri me 10 korrik 2017.

Për ata që aplikojnë më herët, deri me datën 15 qeshor 2017, ju ofrohet mundësia që të ftojnë një shok/shoqe apo kusheri që të marrë pjesë në kamp.

Për më shumë informata lidhur me kampin klikoni këtu.

KE NEVOJË PËR INFORMATA SHTESË?
Nëse keni ndonjë pyetje ju lutemi vizitoni FAQ ose na kontaktoni në camps@toka-ks.org

Për të parë se si duket një kamp i organizuar nga TOKA, klikoni këtu për foto dhe video.

KAMPI Changemakers

Aplikoni këtu deri me 10 Qershor 2017.

CRAZY FUN

Crucifix mustache fingerstache distillery. Kogi drinking vinegar vegan, chambray normcore four loko yr biodiesel bitters.

KAMPI GO WILD

Aplikoni këtu deri me  27 Qershor 2017.

KAMPI I DIASPorës

Aplikoni këtu deri me 10 Korrik 2017.

Kampi ``International``

Për pjesëmarrësit ndërkombëtarë aplikoni këtu deri me 3 Korrik 2017.
Për pjesëmarrësit lokalë aplikoni këtu deri me 21 Korrik 2017.

KAMPI DESIGN FOR NATURE

Aplikoni këtu deri me 3 Gusht 2017.

Data
me rëndësi
1

Data e fundit për aplikim 10 Korrik 2017.

2

Email me dokumente për pranim 12 Korrik 2017.

3

Konfirmimi për pjesëmarrje në kamp 17 Korrik 2017

4

Instruksionet për paketim në kamp 20 Korrik 2017

[]
1
Emri & Mbiemri
0 /
Numri i telefonit
0 /
Mosha
0 /
Qyteti ku banoni
0 /
Shteti ku banoni
0 /
Nëse keni ndonjë informatë shtesë, apo pyetje për ne – ju lutemi shënoni këtu.
0 /
Të gjithë aplikuesit për kamp kërkohet që të dërgojnë një video rreth 60 sekonda që tregon se kush jeni ju dhe pse jeni të interesuar të merrni pjesë në kamp ose dërgoni një ese deri në 500 fjalë ku shprehni motivin tuaj për pjesëmarrje në kamp.Videot mund ti vendosni në keto platforma: 1. www.dropbox.com 2. www.wetransfer.com 3. www.google.com/drive/ 4. www.youtube.com
0 /
Previous
Next
Përkrahur nga: