Kampistët krijuan libërth me udhëzime të punës me dru!

October 21, 2021

Kampsitët e kampit të Super-Vullnetarëve kanë krijuar një libërth me udhëzime të punës me dru.

Në këtë libërth Super-Vullnetarët dhe Super-Qytetarët pjesëmarrës të kampit, kanë arritur që të realizojnë 3 projekte të ndryshme duke ripërdorur paletat si materialin kryesor. Përveç ndërtimit të shportës për kompost, shportave për mbjellje dhe shtëpizave për shpezët e Germisë, kampistët punën e realizur e kanë dokumentuar hap pas hapi në libërthin të cilin po e ndajmë me ju.

Libërthi mund të përdoret nga të gjithë e sidomos nga liderët e klubeve të Super-Vullnetarëve dhe Super-Qytetarëve.

Klikoni këtu për të parë këtë libërth

Share:

The latest

These are the latest developments from our programs and activities.

TOKA in Argentina, part of the World Seminar on Service Learning

Read More

[CLOSED] Apply for the “Learning through Experience” Training!

Read More

[CLOSED] 02HERO Program: Free Entrepreneurship training!

Read More

“Me and Nature” Camp 2022 – Apply today!

Read More

Success stories from the Italy youth exchange

Read More

International Camp – Apply today!

Read More
View All