Dardania Alpine Club

Klubi Alpin ‘Dardania’, organizon aktivitete alpinizmi/ngjitje në gurë në Kosovë

KA ‘Dardania’, u themelua ne fund të vitit 2013 me qëllim të zhvillimit të sportit të alpinizmit në Kosovë. Klubi u themelua nga Rinora Gojani, Milaim Kelmendi dhe Mentor Maloku. 

Qëllimi i Klubit Alpin ‘Dardania’ është: 
– të bëjë shënjimin e shtigjeve për alpinizëm (fillestar dhe ekstrem)
– të organizoj aktivitete alpinizmi për anëtarët e klubit dhe 
– të bëjë trajnimin e të rinjve për alpinizëm.

The latest

These are the latest developments from our programs and activities.

SOLIDARITY ACTION DAY – Partnership Opportunity for Businesses

Read More

Opportunity for Collaboration with Businesses for Solidarity Action Day 2024!

Read More

Our Youth Enablers – They grow while helping others grow!

Read More

CALL FOR REGIONAL SERVICE-LEARNING AWARD 2023 IS OPEN!

Read More

What Are the Impressions and Experiences of Young People in Our Programs?

Read More

The Ecosystem of Service Learning is Developing Locally!

Read More

The Story of Solidarity Action Day – Get to know the initiative that we...

Read More
View All