22 BURSA PËR TË RINJËT E KOSOVËS!

16 Korrik, 2018

Jemi të lumtur që pas një procesi të gjatë të akreditimit u bëmë pjesë e komunitetit më të madh në botë të organizatave jo-fitimprurëse për mbledhje të fondeve online siç është GlobalGiving.

Kjo do të thotë që kushdo që do të përkrahë punën e TOKAs përmes donacioneve online tani mund ta bëj me një klikim këtu: hyperurl.co/TokaDonations.

Ne u bëmë pjesë e GlobalGiving falë përkrahjes së 66 personave zemërgjërë, me kontributet e së cilëve mblodhëm rreth $5,500 që do t’iu mundësojnë 22 të rinjëve të Kosovës me kushte të rënda socio-ekonomike për herë të parë të përjetojnë një kamp veror, të njohin veten më mirë, të zhvillojnë shkathtësi të reja, të ndihen të fuqizuar dhe të kontribuojnë në shoqëri përmes punës vullnetare.

Ju falemnderit përzemërsisht!

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Afër 800 Super-Vullnetar fillojnë të ndihmojnë komunitetin

Lexo më shumë

Tani, HEROnjët bëhen “Ndërmarrës”

Lexo më shumë

Fillojnë përgatitjet për Ditën e Solidaritetit

Lexo më shumë

Klubet Super-Vullnetare po vijnë!

Lexo më shumë

Akreditohet programi trajnues “Të Nxënit Përmes Përvojës”

Lexo më shumë

Bëhu pjesë e Akademisë së “Liderëve të Rinj”

Lexo më shumë
Shiko te gjitha