Ambasada e Zvicrës mbështet TOKA-n

9 Shkurt, 2021

Përmes programit EJA nga KCSF, Ambasada e Zvicrës në Kosovë do të përkrahë TOKA-n dhe misionin e përbashkët për zhvillimin e rinisë tonë dhe ndryshimin shoqëror në Kosovë.

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Mësimdhënie e avancuar për mësimdhënësit e Prishtinës

Lexo më shumë

Mësimëdhënësit janë gati të ndryshojnë klasën

Lexo më shumë

Sfida të reja për debatuesit e rinj

Lexo më shumë

Fëmijët mësojnë përmes përvojës

Lexo më shumë

Vala e re e vullnetarëve

Lexo më shumë

Tani, HEROnjët bëhen “Ndërmarrës”

Lexo më shumë
Shiko te gjitha