Apliko për Koordinator/e/Menaxher/e të Komunikimeve në TOKA (MBYLLUR)

15 Janar, 2020

Jemi duke kërkuar Koordinator/e/Menaxher/e të Komunikimeve në TOKA!

Kjo pozitë është e përshtatshme për dikë që ka aftësi të mira të koordinimit/komunikimit dhe e pëlqen punën dinamike.

Për më shumë lexoni përshkrimin më poshtë apo shkarkoni atë duke klikuar → këtu

Shënim: Ju lutem dërgoni CV-në dhe videon motivuese 2-minutëshe në pune@toka-ks.org. Afati i fundit i aplikimit është me 30 janar 2020.

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Afër 500 Super-Vullnetar fillojnë të ndihmojnë komunitetin

Lexo më shumë

Tani, HEROnjët bëhen “Ndërmarrës”

Lexo më shumë

Fillojnë përgatitjet për Ditën e Solidaritetit

Lexo më shumë

Klubet Super-Vullnetare po vijnë!

Lexo më shumë

Akreditohet programi trajnues “Të Nxënit Përmes Përvojës”

Lexo më shumë

Bëhu pjesë e Akademisë së “Liderëve të Rinj”

Lexo më shumë
Shiko te gjitha