APLIKO PËR TRAJNER/E NË TOKA!

25 Janar, 2019

Jemi duke kërkuar 9 Trajner/e në TOKA!

Kjo pozitë është e përshtatshme për dikë që ka aftësi të mira të fascilitimit dhe e pëlqen punën dinamike.

Për më shumë lexoni përshkrimin më poshtë apo shkarkoni atë duke klikuar → këtu.

Shënim: Ju lutem dërgoni CV-në dhe letrën tuaj të motivimit në pune@toka-ks.org. Afati i fundit i aplikimit është me 11 shkurt 2019.

**Është e domosdoshme që në titull të e-mailit (subject line) ta shkruani “Application for Trainer position (GPU)”.

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Vullnetarizmi në Shkolla – Kamenica dhe Skënderaj u bënë Solidare!

Lexo më shumë

Ndikimi Transformues: Arritjet dhe sukseset në projektin HEARMI

Lexo më shumë

Raporti i Katar Index Kosova na tregon për Ndikimin dhe Mundësitë e Programev...

Lexo më shumë

Projekti “Rinia për Podujevën” përmbyllet me sukses të jashtëzako...

Lexo më shumë

Filloi me shumë entuziazëm zbatimi i projektit “Të rinjtë për Podujevën”!

Lexo më shumë

Mundësi bashkëpunimi me Biznese për Ditën e Solidaritetit 2024!

Lexo më shumë
Shiko te gjitha