APLIKO TANI PËR T’U SHOQËRUAR DHE ARGËTUAR NË KAMPIN E SUPER-VULLNETARËVE! (MBYLLUR)

2 Gusht, 2021

Një mundësi e rallë për të shijuar aktivitetet e Kampeve të TOKAs këtë verë!

Për nder të Muajit të Rinisë, Super-Vullnetarët e TOKAs do t’i hapin dyert e Kampit të tyre për të rinjtë nga diaspora dhe Kosova.

Një numër i limituar të mysafirëve do të kenë mundësinë të krijojnë shoqëri të re përmes aktiviteteve zbavitëse dhe edukative që i ofron TOKA. 

Prioritet kanë të rinjtë nga diaspora që duan të takojnë bashkëmoshatarë nga Kosova.

Aktivitetet do të mbahen në Qendrën Rekreative Gërmia, të enjtën me 5 gusht, nga ora 17.15-18.30.

Nëse je vajzë apo djalë i/e moshës 9-13 vjeçare, APLIKO TANI në këtë vegëz

Afati për aplikime është e mërkurë, 4 gusht, deri në orën 16.00. Vetëm aplikantët e përzgjedhur do të kontaktohen më informatat shtesë për këtë aktivitet.

Muaji i Rinisë organizohet nga Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit. Aktiviteti Kampit mbështetet nga Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë, përmes Instrumentit Evropian për Demokraci dhe të Drejtat e Njeriut EIDHR.

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Vala e re e vullnetarëve

Lexo më shumë

Tani, HEROnjët bëhen “Ndërmarrës”

Lexo më shumë

Akademia e Solidaritetit

Lexo më shumë

Klubet Super-Vullnetare po vijnë!

Lexo më shumë

Akreditohet programi trajnues “Të Nxënit Përmes Përvojës”

Lexo më shumë

Bëhu pjesë e Akademisë së “Liderëve të Rinj”

Lexo më shumë
Shiko te gjitha