BASHKOJUNI KONFERENCËS SË PARË TË VULLNETARIZMIT EDUKATIV NË KOSOVË!

10 Prill, 2019

Ejani dhe merrni pjesë në konferencën e parë të Vullnetarizmit Edukativ në Kosovë, “Vullnetarizmi Edukativ për Fuqizim të Rinisë“!

REGJISTROHU duke klikuar këtu → http://toka-ks.org/Al/konferenca-e-vullnetarizmit-edukativ/

Pjesëmarrja në konferencë është FALAS.

//Afati i fundit për regjistrim në Konferencë është me 22 prill 2019!

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Vala e re e vullnetarëve

Lexo më shumë

Tani, HEROnjët bëhen “Ndërmarrës”

Lexo më shumë

Akademia e Solidaritetit

Lexo më shumë

Klubet Super-Vullnetare po vijnë!

Lexo më shumë

Akreditohet programi trajnues “Të Nxënit Përmes Përvojës”

Lexo më shumë

Bëhu pjesë e Akademisë së “Liderëve të Rinj”

Lexo më shumë
Shiko te gjitha