Ilir Hoxha


Ilir Hoxha është doktor, hulumtues dhe konsulent nga Kosova.

Iliri ka përvojë në punën me disa organizata ndërkombëtare siç janë Banka Botërore, UNICEF, UNFPA, Bashkëpunimi Teknik Gjerman dhe USAID në Kosovë. Ai ishte themeluesi i Qendrës Kërkimore për Studentët në Kosovë dhe është aktiv me iniciativa të shoqërisë civile në Kosovë – duke përfshirë Institutin për Studime të Avancuara GAP, Rrjeti Ballkanik i Hetimit dhe Raportimit, Instituti i Prishtinës për Studime Politike, Rrjeti i Veprimit në Kosovë dhe Qendra për Studime të Avancuara.

Sot ai punon në Kolegjin Heimerer dhe është ish-anëtar i bordit të Universitetit Amerikan në Kosovë.

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Aventura thërret: Bëhu lider/e këtë verë në Kampin e Lidershipit!

Lexo më shumë

7 komuna, mijëra suksese – Rezultatet e mahnitshme të Ditës së Solidari...

Lexo më shumë

Pozitë e hapur – Apliko për Menaxher/e Senior/ të Programit!

Lexo më shumë

Ka ardhë koha me u shpërbly – Mëso për Çmimet e Vullnetarizmit të Vitit!

Lexo më shumë

Apliko tani për Çmimin Rajonal të Vullnetarizmit Edukativ!

Lexo më shumë

Nomino tani për Çmimet e Vullnetarizmit të Vitit – Përkrahësit e Vullne...

Lexo më shumë
Shiko te gjitha