“Klasa verore” – Shkolla “Vezir Jashari”, Ferizaj

  • Emri i klubit dhe numri i anëtarëve: SPV Vezir Jashari, 20
  • Vendndodhja e klubit: Shkolla Vezir Jashari, Ferizaj
  • Emri i projektit: Klasa verore
  • Problemi: Shkolla nuk kishte një klasë verore, ku mund të mbanin mësime gjatë verës.
  • Qëllimi i projektit: Ndërtimi i një klase verore në oborrin e shkollës.
  • Rezultati: Pastrimi i vendit, riparimi i sediljeve, lyerja e sediljeve, zhvendosja dhe vendosja e tyre në vendin e caktuar, rregullimi dhe mbjellja e luleve në këtë mini-kopsht, printimi dhe vendosja e banderolave sensibilizuese për të ruajtur hapësirën ku zhvillohet klasa verore. e vendosur. Klubi ka caktuar një vend ku mësuesit dhe studentët mund të mbajnë mësime në natyrë. Ata kanë vendosur edhe një dërrasë të zezë ku mund të shkruajnë sa herë që marrin mësime jashtë në oborr.
  • Përfituesit e projektit: 300 nxënës, mësues dhe staf i shkollës.
  • Vendndodhja e projektit: Shkolla fillore “Vezir Jashari”.
  • Aftësitë e mësuara: Punë në grup, komunikim, udhëheqje
  • Buxheti: 75 euro
Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

*MBYLLUR* – Pozitë e Hapur: Apliko për Asistent/e i/e Projektit

Lexo më shumë

Super-Vullnetarët mobilizojnë të gjithë komunitetin në Ferizaj!

Lexo më shumë

Super-Vullnetarët e Bënë Shkollën “Hamëz Jashari” në Skënderaj me...

Lexo më shumë

Vullnetarizmi në Shkolla – Kamenica dhe Skënderaj u bënë Solidare!

Lexo më shumë

Ndikimi Transformues: Arritjet dhe sukseset në projektin HEARMI

Lexo më shumë

Raporti i Katar Index Kosova na tregon për Ndikimin dhe Mundësitë e Programev...

Lexo më shumë
Shiko te gjitha