DREJTORESHA EKZEKUTIVE E TOKA-S, JEHONA GJURGJEALA, TAKON ME PRINC CHARLESIN ??

21 Mars, 2016

Drejtoresha Ekzekutive e TOKA-s, Jehona Gjurgjeala, pati nderin të bisedojë me Princ Charlesin nga Britania e Madhe për rëndësinë e programeve edukative për rininë.

Për Facebook kliko këtu!

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Nënshkruam kontratat me dy organizatat fituese të Fondit të Ditës së Solidari...

Lexo më shumë

Kampi TOKA Jonë – Kulturë, gjuhë, argëtim dhe shoqëri.

Lexo më shumë

Kampet verore 2023 – Shtëpia e dytë e 126 të rinjve nga e gjithë bota

Lexo më shumë

Thirrje e hapur për projekte rinore!

Lexo më shumë

TOKA vendos Kosovën në hartën e vullnetarizmit evropian

Lexo më shumë

Rudina Zeqiri fillon shërbimin vullnetar në Lubeck të Gjermanisë për 13 muajt...

Lexo më shumë
Shiko te gjitha