FALEMINDERIT KLAN KOSOVËS PËR SHFAQJEN E STORJES “DEMOS-TI”!

1 Janar, 2019

Falemnderit Klan Kosova për storjen rreth projektit tonë Punëtoritë e Demokracisë – Demos-TI!

Këtë projekt e implementojmë në bashkëpunim me Kuvendin e Kosovës dhe deri tani kemi pasur më shumë se 10,000 nxënës nga rreth 20 Komuna të Kosovës!

Ndiqni videon më poshtë për të parë se si përmes edukimit jo-formal nxënësit mësojnë për demokracinë.

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

TOKA në Argjentinë, pjesë e seminarit botëror mbi Vullnetarizmin Edukativ

Lexo më shumë

Aplikoni për Trajnimin “Të Nxënit përmes Përvojës”!

Lexo më shumë

[MBYLLUR] Programi 02HERO: Trajnimi i Ndërmarrësisë – Falas!

Lexo më shumë

Kampi “Unë dhe Natyra” 2022 – Apliko sot!

Lexo më shumë

Tregime suksesi nga shkëmbimi rinor në Itali

Lexo më shumë

[MBYLLUR] Kampi Ndërkombëtar – Apliko sot!

Lexo më shumë
Shiko te gjitha