FESTIMI I DITËS SË EVROPES

6 Maj, 2016

Festimi i Ditës së Evropes përmes garës zbavitëse, ushqimit dhe shoqërimit. I falenderojme mysafirët special: Ministrin e Integrimeve Evropiane Bekim Çollaku, dhe Përfaqësuesin Special të BE-së për Kosovë, Samuel Žbogar.

Për Facebook kliko këtu!

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Afër 800 Super-Vullnetar fillojnë të ndihmojnë komunitetin

Lexo më shumë

Tani, HEROnjët bëhen “Ndërmarrës”

Lexo më shumë

Fillojnë përgatitjet për Ditën e Solidaritetit

Lexo më shumë

Klubet Super-Vullnetare po vijnë!

Lexo më shumë

Akreditohet programi trajnues “Të Nxënit Përmes Përvojës”

Lexo më shumë

Bëhu pjesë e Akademisë së “Liderëve të Rinj”

Lexo më shumë
Shiko te gjitha