Filloi me shumë entuziazëm zbatimi i projektit “Të rinjtë për Podujevën”!

15 Janar, 2024

Klubi i Super Vullnetarëve “Alfa” me plotë 25 Super Vullnetarë në shkollën “Kongresi i Manastirit” filloi takimin e parë këtë javë më 4 tetor 2023.

 Ata përgjatë dy muajve do të mësojnë për Modulin e Mjedisit, mbrojtjen dhe ndikimin e tij në mënyrën e jetesës tonë. Gjithashtu Super Vullnetarët do të kuptojnë metodat dhe idetë për mbrojtjen e mjedisit dhe se si mund t’i zbatojnë këto metoda në shtëpitë dhe komunitetet e tyre. Në fund do të realizojnë një projekt vullnetar rreth mjedisit që i kontribon komunitetit ku ata jetojnë.

Në takim ishte prezent edhe drejtori i Kulturës, Rinisë dhe Sportit zotëri Pajtim Balaj. Ai i përgëzoj dhe motivoj për punën e mrekullueshme që po zhvillojnë Super Vullnetarët dhe lideren e klubit Dardana Veliu .

Na ndiqni muajve në vazhdim për të parë rrugëtimin e klubeve Super Vullnetare.

Ky projekt financohet nga Drejtoria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit e komunës së Podujevës.

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Ka ardhë koha me u shpërbly – Mëso për Çmimet e Vullnetarizmit të Vitit!

Lexo më shumë

Apliko tani për Çmimin Rajonal të Vullnetarizmit Edukativ!

Lexo më shumë

Nomino tani për Çmimet e Vullnetarizmit të Vitit – Përkrahësit e Vullne...

Lexo më shumë

Nomino tani për Çmimet e Vullnetarizmit të Vitit – Të Rinjtë!

Lexo më shumë

Fuqizimi i të Rinjve: Mjeti për Matjen e Mbështetje së Projekteve të Vullneta...

Lexo më shumë

*MBYLLUR* Pozitë e Hapur: Apliko për Koordinator/e i/e Projektit!

Lexo më shumë
Shiko te gjitha