FITO BURSË PËR TË SHKUAR NË AMERIKË – INSTITUTI GLOBAL RINOR!

13 Qershor, 2018

A keni dëshirë për të mësuar rreth sistemit të edukimit Amerikan, bujqesinë dhe problemet ushqimore nëpër botë?

A jeni të interesuar të njihni dhe krijoni lidhje me Liderët Botëror?

Ky program është për studentët që njohin gjuhën Angelze.

Ju mund të aplikoni duke shkarkuar aplikacionin në këtë link: → https://bit.ly/2LLy7YM

Për informata shtesë mund të kontaktoni Kassi-n në emailin: kassi.bailey@iowasisterstates.org

Shënim: Studentët e perzgjedhur, së bashku me kujdestarin e tyre do të udhëtojnë në mesin e muajit Tetor në Des Moines, Iowa.

Afati për të aplikuar është deri me datën 30 Qershor!

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Sfida të reja për debatuesit e rinj

Lexo më shumë

Fëmijët mësojnë përmes përvojës

Lexo më shumë

Vala e re e vullnetarëve

Lexo më shumë

Tani, HEROnjët bëhen “Ndërmarrës”

Lexo më shumë

Akademia e Solidaritetit

Lexo më shumë

Klubet Super-Vullnetare po vijnë!

Lexo më shumë
Shiko te gjitha