Kampi i të rinjve”HEARMI”

Kampi i të rinjve HEARMI po ju pret!

Informata rreth kampit:
Kampi i të rinjve HEARMI është kamp 9 ditor i cili do të mbahet për herë të parë në Kosovë. Kampi i të rinjve HEARMI ka për qëllim që të bashkoj të rinj nga Kosova, Bosnja dhe Hercegovina, Rumania dhe Mali i Zi. Gjatë kampit të rinjtë do të kenë mundësi të zhvillojnë aftësi të menaxhimit të projekteve vullnetare dhe të përcaktojnë ide të projekteve vullnetare të cilat më pas do t’i implementojnë në vendet e tyre.

 • Datat e kampit: 12–20 korrik, 2023;
 • Lokacioni: Gjimnazi Loyola, Prizren;
 • Mosha: 15-17 vjet;
 • Gjuha e kampit: Angleze;
 • Kamp VETËM me pjesëmarrës të programit të Klubeve të Super-Vullentarëve dhe organizatave partnere.

Në mënyrë që në këtë kamp të kaloni 9 ditë të mrekullueshme gjatë kampit do të keni mundësi të merrni pjesë në aktivitete që do t’ju ndihmojnë të:

 • Përcaktoni iden e projekteve vullnetare që do t’i implementoni në vendet e juaja;
 • Mësoni dhe përjetoni hapat e projekteve të vullnetarizmit edukativ;
 • Përjetoni dhe zhvilloni shkathtësi të mbijetesës në natyrë;
 • Njoftoheni me kultura të shteteve përkatëse të pjesëmarrësve;
 • Zhvilloni shkathtësi të lidershipit, bashkëpunimit, komunikimit dhe të punës në grup;

Përgjatë kampit do të ketë aktivitete zbavitëse dhe sfiduese si:

 • Shigjetaria;
 • Ndezja e zjarrit;
 • Busulla;
 • Zjarri i kampit;
 • Vizitë në qytetetin e bukur të Prizrenit;
 • Vizitë në parkun e Nacional të Gërmisë dhe qytetin e bukur të Prishtinës.

Në këtë kamp, të rinjtë dhe të rejat nga të gjitha shtetet pjesëmarrëse do ta vazhdojnë rrugëtimin e tyre duke implementuar projekte vullentare në komunitetet përkatëse me të njejtat ide.

Për pyetje apo informata shtesë, ju lutem kontaktoni [email protected], në numrin e telefonit +383 49 569 800 (WhatsApp/Viber) apo na shkruani në faqet tona në Facebook apo Instagram.

Ky aktivitet është pjesë e projektit “HEARMI – Boosting HEARTS and Minds of youth with Service Learning”, financuar nga Komisioni Evropian – Ngritja e Kapaciteteve në Fushën e Rinisë

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Ka ardhë koha me u shpërbly – Mëso për Çmimet e Vullnetarizmit të Vitit!

Lexo më shumë

Apliko tani për Çmimin Rajonal të Vullnetarizmit Edukativ!

Lexo më shumë

Nomino tani për Çmimet e Vullnetarizmit të Vitit – Përkrahësit e Vullne...

Lexo më shumë

Nomino tani për Çmimet e Vullnetarizmit të Vitit – Të Rinjtë!

Lexo më shumë

Fuqizimi i të Rinjve: Mjeti për Matjen e Mbështetje së Projekteve të Vullneta...

Lexo më shumë

*MBYLLUR* Pozitë e Hapur: Apliko për Koordinator/e i/e Projektit!

Lexo më shumë
Shiko te gjitha