KAMPI I FUNDIT I “SUPER-VULLNETARËVE” PËRFUNDOI ME SUKSES!

17 Dhjetor, 2018

Ka përfunduar kampi i fundit i sivjetshëm i “Super-Vullnetarëve” me sukses!

40 të rinj nga Hani i Elezit kaluan një vikend plot aventura në kampin e “Super-Vullnetarëve” i cili është mbajtur në Hanin e Elezit. Të rinjtë pjesëmarrës krijuan shoqëri dhe bënë aktivitete të ndryshme edukative dhe argëtuese, kështu duke zhvilluar shkathtësitë e komunikimit, bashkëpunimit dhe mendimit kritik.

Ata po ashtu përfunduan projekte të vullnetarizmit edukativ duke përmirësuar hapësirat e shkollës së mesme “Dardania” në Han të Elezit ku ndërtuan këndin e leximit, vizatuan murale, vendosën thënie motivuese në shkallët e shkollës si dhe vendosën shportat për riciklim.

//Ky kamp u financua nga kompania Sharrcem si pjesë e përgjegjësisë sociale të korporatës.

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Afër 500 Super-Vullnetar fillojnë të ndihmojnë komunitetin

Lexo më shumë

Tani, HEROnjët bëhen “Ndërmarrës”

Lexo më shumë

Fillojnë përgatitjet për Ditën e Solidaritetit

Lexo më shumë

Klubet Super-Vullnetare po vijnë!

Lexo më shumë

Akreditohet programi trajnues “Të Nxënit Përmes Përvojës”

Lexo më shumë

Bëhu pjesë e Akademisë së “Liderëve të Rinj”

Lexo më shumë
Shiko te gjitha