KAMPI I “SUPER-VULLNETARËVE” PËRFUNDOI ME SUKSES!

30 Korrik, 2018

Përfundoi kampi i radhës i “Super-Vullnetarëve” me sukses!

Rreth 40 të rinjë nga anembanë Kosova eksploruan natyrën, krijuan shoqëri të reja dhe zhvilluan shkathtësi të ndryshme, përfshirë ato të komunikimit, bashkëpunimit dhe të punës me dru.

Ata poashtu eksploruan kreativitetin e tyre duke krijuar dekorime artistike me materiale të riciklueshme nga pylli, e sfiduan veten duke u ngjitur në murin Alpin, bënë eksperimente fizike dhe kimike, si dhe u argëtuan duke shikuar filma dhe duke e organizuar shfaqjen e talentëve në kamp.

Kampi kulmoi me projektet e vullnetarizmit edukativ, përmes së cilave ata ndërtuan dollape dhe varëse dhe i vendosën në shkollat fillore “Liria” të fshatit Stroc, Vushtrri dhe asaj “Sezai Surroi” të fshatit Bellobrad, Dragash.

Ishte një javë përplot argëtim në natyrë, mësim, krijim dhe zhvillim shkathtësishë!

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

TOKA në Argjentinë, pjesë e seminarit botëror mbi Vullnetarizmin Edukativ

Lexo më shumë

Aplikoni për Trajnimin “Të Nxënit përmes Përvojës”!

Lexo më shumë

[MBYLLUR] Programi 02HERO: Trajnimi i Ndërmarrësisë – Falas!

Lexo më shumë

Kampi “Unë dhe Natyra” 2022 – Apliko sot!

Lexo më shumë

Tregime suksesi nga shkëmbimi rinor në Itali

Lexo më shumë

[MBYLLUR] Kampi Ndërkombëtar – Apliko sot!

Lexo më shumë
Shiko te gjitha