KAMPI I SUPER-VULLNETARËVE PËRFUNDOI ME SUKSES!

13 Prill, 2019

Të rinj nga e gjithë Kosova u argëtuan me aktivitete të ndryshme edukative, përfunduan projektet e punës vullnetare me dru, si dhe takuan Ambasadorin Norvegjez në Kosovë i cili u dha atyre këshilla për jetë dhe karrierë.

Kampistët mësuan gjëra të reja, krijuan shoqëri dhe së fundmi, ndërtuan lojëra prej druri me të cilat pasuruan Qendrën Rekreative të parkut të Gërmisë.

Qëllimi i këtij kampi ishte zhvillmi i shkathtësive si të menduarit kritik, planifikimi, komunikimi e bashkëpunimi te të rinjtë e Kosovës, si dhe përfshirja e tyre në kontributin ndaj komunitetit.

//Realizimi i këtij kampi mbështetet nga “Programi i shoqërisë civile për Shqipërinë dhe Kosovën”, financiuar nga Ministria e Punëve të Jashtme të Norvegjisë dhe menaxhuar nga Fondacioni Kosovar për Shoqëri Civile (KCSF) në partneritet me Partnerët Shqipëri për Ndryshim dhe Zhvillim (PA). Kampi poashtu përkrahet nga Komuna e Prishtinës.

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Vullnetarizmi në Shkolla – Kamenica dhe Skënderaj u bënë Solidare!

Lexo më shumë

Ndikimi Transformues: Arritjet dhe sukseset në projektin HEARMI

Lexo më shumë

Raporti i Katar Index Kosova na tregon për Ndikimin dhe Mundësitë e Programev...

Lexo më shumë

Projekti “Rinia për Podujevën” përmbyllet me sukses të jashtëzako...

Lexo më shumë

Filloi me shumë entuziazëm zbatimi i projektit “Të rinjtë për Podujevën”!

Lexo më shumë

Mundësi bashkëpunimi me Biznese për Ditën e Solidaritetit 2024!

Lexo më shumë
Shiko te gjitha