Kampi “Solidariteti”

Kampi i Solidaritetit ofron mundësi përi të gjithë të rinjtë dhe të rejat që dëshirojnë të bëjnë ndryshim pozitiv në komunitet, dhe të angazhohen në realizimin e një projekti vullnetar pas përfundimit të Kampit.

Me pjesëmarrjen në këtë Kamp do të krijoni dhe thelloni shoqëri të reja, do të keni mundësi të bëheni pjesë e komunitetit mbarë-Evropian te vullnetarëve të rrjetit SAME, do krijoni kujtime të reja përmes bashkëpunimit në aktivitete rinore në mes të rinjve nga Kosova dhe diaspora.

Datat e kampit: 21–26 gusht, 2023;
Lokacioni: Kampusi Loyola, Prizren, Kosovë.
Mosha: 17-24 vjet;
Gjuha e kampit: Shqip

Për të marrë pjesë në kamp APLIKO KËTU duke plotësuar formën e aplikimit deri me 7 Gusht 2023, 23:59!

Që ti kalosh 6 ditë duke mësuar si të bësh ndryshim në komunitet, krijosh shoqëri të re, argëtohesh, ne kemi bërë një përzgjedhje të larmishme të aktiviteteve si:
–  Njohja me metodologjinë e Ditës së Solidaritetit,
–  Njohja me rrjetin e organizatave SAME,
– Aktivitete stimuluese për planifikimin dhe organizimin e zbatimit të projekteve vullnetare në komunitet.
– Vizitë në qytetet e bukura të Kosovës.
– Aktivitete Kulturore.

Bashkoju grupit prej 40 pjesëmarrësve entuziastë për të kontribouar në komunitetit e tyre.

Për pyetjet e shpeshta lidhur me kampet, kliko këtu.

Për pyetje apo informata shtesë, ju lutem kontaktoni camps@toka-ks.org, në numrin e telefonit +383 49 569 800 (WhatsApp/Viber) apo na shkruani në faqet tona në Facebook apo Instagram.

Kampi i Solidaritetit është pjesë e aktiviteteve ambientaliste të Agjencisë Suedeze për Bashkëpunim dhe Zhvillim Ndërkombëtar (SIDA), përmes Programit të saj HumanRightivism   që implementohet nga Community Development Fund – CDF  dhe TOKA; mbështetet nga KCSF   EJA Kosovë’ – bashkëfinancuar nga Embassy of Sweden in Pristina  Agjencia Suedeze për Bashkëpunim dhe Zhvillim Ndërkombëtar (SIDA), Agjencia Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim (SDC), dhe Qeveria e Dukatit të Madh të Luksemburgut; si nga Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportitdhe Ministria E Punëve të Jashtme dhe Diasporës.

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Kampi TOKA Jonë – Kulturë, gjuhë, argëtim dhe shoqëri.

Lexo më shumë

Kampet verore 2023 – Shtëpija e dytë e 126 të rinjve nga e gjithë bota

Lexo më shumë

Thirrje e hapur për projekte rinore!

Lexo më shumë

TOKA vendos Kosovën në hartën e vullnetarizmit evropian

Lexo më shumë

Rudina Zeqiri fillon shërbimin vullnetar në Lubeck të Gjermanisë për 13 muajt...

Lexo më shumë

TRYEZË DISKUTIMI – MODELET E PUNËSIMIT NË KOSOVË

Lexo më shumë
Shiko te gjitha