KAMPISI RRËFEN PËRVOJËN E TIJ NË KAMPIN E TOKA-S NË REVISTËN IRAELITE “RABIN TODAY”!

26 Shtator, 2019

Yoav pati kënaqësinë të shijojë eksperiencën e Kampit tonë Ndërkombëtar këtë verë, ku u mor me plot aktivitete edukative e argëtuese, mes të cilave i preferuari i tij ishte aktiviteti zgjedhor i video animacionit.

Ai përmbylli tregimin e tij duke thënë “Përfundimisht, u kënaqa dhe bëra shoqëri nga e gjithë bota. Nëse të vjen mundësia të shkosh në kampet e TOKA-s, të këshilloj të shkosh, edhe nëse nuk njeh askënd aty, asht sikur unë.”.

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Vala e re e vullnetarëve

Lexo më shumë

Tani, HEROnjët bëhen “Ndërmarrës”

Lexo më shumë

Akademia e Solidaritetit

Lexo më shumë

Klubet Super-Vullnetare po vijnë!

Lexo më shumë

Akreditohet programi trajnues “Të Nxënit Përmes Përvojës”

Lexo më shumë

Bëhu pjesë e Akademisë së “Liderëve të Rinj”

Lexo më shumë
Shiko te gjitha