KOREOGRAFI I LUFTËRAVE SKENIKE ALEX PAYNE, BASHKËPUNON ME TOKA-N!

25 Korrik, 2019

Alex Payne, aktor, regjisor e koreograf i luftërave skenike nga Londra, është fitues i plot çmimeve kombëtare e ndërkombëtare filmike. Ai madje pati privilegjin të performojë para familjes mbretërore në Abu Dhabi, ndërsa tani ndodhet në Kosovë, i angazhuar në projektet e TOKA-s si produksioni i shfaqjes së Shakespear-it në kuadër të bashkëpunimit me Youth Bridge Global, si dhe Kampin ndërkombëtar veror të TOKA-s.

Faleminderit Alex Payne për bashkëpunimin me TOKA dhe të rinjtë e Kosovës!

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Nënshkruam kontratat me dy organizatat fituese të Fondit të Ditës së Solidari...

Lexo më shumë

Kampi TOKA Jonë – Kulturë, gjuhë, argëtim dhe shoqëri.

Lexo më shumë

Kampet verore 2023 – Shtëpia e dytë e 126 të rinjve nga e gjithë bota

Lexo më shumë

Thirrje e hapur për projekte rinore!

Lexo më shumë

TOKA vendos Kosovën në hartën e vullnetarizmit evropian

Lexo më shumë

Rudina Zeqiri fillon shërbimin vullnetar në Lubeck të Gjermanisë për 13 muajt...

Lexo më shumë
Shiko te gjitha