MBI 500 APLIKACIONE TE PRANUARA!

11 Shkurt, 2019

Kemi pranuar më shumë se 500 aplikime për pozitat Trajner/e, Udhëheqës/e e ekipit, Ekspert/e për korniza vlerësuese, Asistent/e për komunikim dhe projekte!

Jemi duke u shqyrtuar secilin aplikim me kujdes. Ju lusim për mirëkuptim që nuk do të mund të ju përgjigjemi të gjithëve.

Nëse brenda 2 javëve nuk merrni asnjë përgjigje nga ne, atëherë ju falenderojmë për aplikim dhe ju inkurajojmë të aplikoni përsëri në të ardhmen.

Vetëm aplikantët e ftuar në listën e shkurtë për hapat e mëtutjeshëm për rekrutim do të kontaktohen.

Suksese!

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Afër 500 Super-Vullnetar fillojnë të ndihmojnë komunitetin

Lexo më shumë

Tani, HEROnjët bëhen “Ndërmarrës”

Lexo më shumë

Fillojnë përgatitjet për Ditën e Solidaritetit

Lexo më shumë

Klubet Super-Vullnetare po vijnë!

Lexo më shumë

Akreditohet programi trajnues “Të Nxënit Përmes Përvojës”

Lexo më shumë

Bëhu pjesë e Akademisë së “Liderëve të Rinj”

Lexo më shumë
Shiko te gjitha