[MBYLLUR] Hapet “Gara e Rinisë për Ndryshim”

26 Maj, 2022

Programi i Liderëve të Rinj në TOKA, po shpallë Garën e Rinisë për Ndryshim për të aplikuar me ide për zhvillimin e një projekti në temat e të drejtave të njeriut, mjedisit dhe edukimit.

Gara është e hapur për të gjitha grupet e rinjve që:
– i përkasin moshës 14-24 vjeçare,
– janë në grupe nga 3-5 persona,
– vijnë nga të gjitha komunat e Kosovës,
– dëshirojnë të përmirësojnë komunitetin e tyre.

Tri idetë më të mira që përzgjidhen do të mbështeten me këto shuma:

– Vendi i Parë – deri në 400 euro
– Vendi i Dytë – deri në 250 euro
– Vendi i Tretë  – deri në 120 euro.

Nëse mendoni se projekti tuaj do të kontribuojë në përmirësimin e të drejtave të njeriut, mjedisit, dhe edukimit në Kosovë, mos humbni kohë, aplikoni tani duke klikuar këtu: https://bit.ly/3sYpyBY

Ky aktivitet është pjesë e aktiviteteve ambientaliste, të financuara nga Agjencia Suedeze për Bashkëpunim dhe Zhvillim Ndërkombëtar, (SIDA) përmes Programit të saj “Human Rightivism”, dhe implementohet nga CDF dhe TOKA.

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Mundësi bashkëpunimi me Biznese për Ditën e Solidaritetit 2024!

Lexo më shumë

Përkrahësit e Rinisë në TOKA – Rriten e zhvillohen përderisa ndihmojnë ...

Lexo më shumë

Cilat janë përshtypjet dhe përjetimet e të rinjve në programet tona? 

Lexo më shumë

Ekosistemi i Vullnetarizmit Edukativ po zhvillohet në nivel lokal!

Lexo më shumë

Tregimi i Ditës së Solidaritetit – Njoftohuni me iniciativën me të cilë...

Lexo më shumë

Organizatat fituese të Fondit të Ditës së Solidaritetit po zbatojnë projektet...

Lexo më shumë
Shiko te gjitha