[MBYLLUR] Programi 02HERO: Trajnimi i Ndërmarrësisë – Falas!

7 Gusht, 2022

Çka është Trajnimi i Ndërmarrësisë? 
Trajnimi është krijuar për të ndihmuar të rinjtë që duan të fillojnë një biznes të ri, të rrisin një biznes ekzistues ose të bëjnë ri-shikimin e biznesit ekzistues nga një perspektivë e re. Ky kurs ofrohet FALAS! Vendet jane te limituara, prandaj nxitoni te aplikoni! 

Cilat janë përfitimet nga ky kurs? 
– Modelin CANVAS të biznesit; 
– Përcaktimin e vlerës së biznesit tuaj; 
– Identifikimin e klientëve dhe tregut kryesor; 
– Strategjinë e marketingut; 
– Protokolet ligjore e operacionale, si dhe; 
– Mentorim. 

Vendodhja dhe kohëzgjatja: 
Trajnimi do të mbahet në Prishtinë (shtator 2022 – mars 2023) dhe do të implementohet nga KYC, ndërsa trajnimi regjional do të mbahet në Novisad, Serbi nga 29 shtator – 02 tetor 2022. 

Bëhu NDËRMARRËS/E – KLIKO KËTU DHE APLIKO SOT!  

Afati i fundit për të aplikuar është 13 gusht 2022. 

Ky projekt mbështetet nga Bashkimi Evropian. 

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Afër 500 Super-Vullnetar fillojnë të ndihmojnë komunitetin

Lexo më shumë

Tani, HEROnjët bëhen “Ndërmarrës”

Lexo më shumë

Fillojnë përgatitjet për Ditën e Solidaritetit

Lexo më shumë

Klubet Super-Vullnetare po vijnë!

Lexo më shumë

Akreditohet programi trajnues “Të Nxënit Përmes Përvojës”

Lexo më shumë

Bëhu pjesë e Akademisë së “Liderëve të Rinj”

Lexo më shumë
Shiko te gjitha