NESËR DO TË MBAHET KONFERENCA E PARË E VULLNETARIZMIT EDUKATIV NË KOSOVË!

3 Maj, 2019

Nesër do të mbahet Konferenca e Parë të Vullnetarizmit Edukativ në Kosovë, të organizuar nga TOKA, për të diskutuar për arritjet dhe sfidat e Vullnetarizmi Edukativ në Kosovë!

Do të jemi së bashku me shumë ekspertë lokal dhe ndërkombëtar të edukimit, përfaqësues të institucioneve publike, përfaqësues të shoqërisë civile, si dhe Super-Mentorë, Super-Arsimtarë, Super-Drejtorë dhe Super-Vullnetarë nga e gjithë Kosova.

Deri më tani ne si TOKA kemi trajnuar rreth 40 mësimdhënës dhe mentorë nga e gjithë Kosova, të cilët udhëheqin grupe vullnetare në tetë komununa të Kosovës, duke realizuar projekte të cilat përmirësojnë komunitetet ku ata jetojnë.

Konferencën do ta përmbyllim me shpalljen e projektet më të suksesshme të vullnetarizmit në Kosovë!

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Afër 500 Super-Vullnetar fillojnë të ndihmojnë komunitetin

Lexo më shumë

Tani, HEROnjët bëhen “Ndërmarrës”

Lexo më shumë

Fillojnë përgatitjet për Ditën e Solidaritetit

Lexo më shumë

Klubet Super-Vullnetare po vijnë!

Lexo më shumë

Akreditohet programi trajnues “Të Nxënit Përmes Përvojës”

Lexo më shumë

Bëhu pjesë e Akademisë së “Liderëve të Rinj”

Lexo më shumë
Shiko te gjitha