OUR DIRECTOR JEHONA AT TOP SHOW

22 Dhjetor, 2017

Drejtoresha jonë Jehona ishte e ftuar në emisionin TOP SHOW për të biseduar rreth shkollave të së ardhmes dhe si TOKA i qaset sfidave të edukimit.

Më poshtë mund të ndiqni një copëz nga emisioni.

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Afër 800 Super-Vullnetar fillojnë të ndihmojnë komunitetin

Lexo më shumë

Tani, HEROnjët bëhen “Ndërmarrës”

Lexo më shumë

Fillojnë përgatitjet për Ditën e Solidaritetit

Lexo më shumë

Klubet Super-Vullnetare po vijnë!

Lexo më shumë

Akreditohet programi trajnues “Të Nxënit Përmes Përvojës”

Lexo më shumë

Bëhu pjesë e Akademisë së “Liderëve të Rinj”

Lexo më shumë
Shiko te gjitha