PO PËRMBYLLIM NJË VIT TË SUKSESSHËM!

15 Janar, 2019

Vitin 2018 e lamë pas me shumë suksese!

Deri tani rreth 15,000 të rinj kanë qenë pjesë e programeve tona dhe më shumë se 20,000 orë punë vullnetare u janë dedikuar përmirësimit të shkollave dhe hapësirave publike nga Super-Vullnetarët dhe kampistët tanë.

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Nënshkruam kontratat me dy organizatat fituese të Fondit të Ditës së Solidari...

Lexo më shumë

Kampi TOKA Jonë – Kulturë, gjuhë, argëtim dhe shoqëri.

Lexo më shumë

Kampet verore 2023 – Shtëpia e dytë e 126 të rinjve nga e gjithë bota

Lexo më shumë

Thirrje e hapur për projekte rinore!

Lexo më shumë

TOKA vendos Kosovën në hartën e vullnetarizmit evropian

Lexo më shumë

Rudina Zeqiri fillon shërbimin vullnetar në Lubeck të Gjermanisë për 13 muajt...

Lexo më shumë
Shiko te gjitha