SUPER-VULLNETARËT E KASTRIOTIT NDIHMOJNË 100 FAMILJE!

11 Janar, 2019

Grupi i Super-Vullnetarëve të Kastriotit ndihmuan 100 familje me punën e tyre vullnetare!

23 Super-Vullnetarë së bashku me Super-Arsimtarët Dritëro Kelmendi dhe Diellza Sallova përfunduan projektin e tyre të parë me emrin “Solidarizimi me Bashkëmoshatarët”.

Ata me mbështetjen e shkollës “Ibrahim Rugova” shfaqën dy filma të vitit te ri ku me paratë e mbledhura ndihmuan me pako ushqimore 100 familje nga Kastrioti me kushte jo të mira.

Faleminderit Lajmi http://smarturl.it/lajmi.net për ndarjen e storjes si dhe të gjithë atyre që përkrahën projektin e Super-Vullnetarëve të Kastriotit.

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Mundësi bashkëpunimi me Biznese për Ditën e Solidaritetit 2024!

Lexo më shumë

Përkrahësit e Rinisë në TOKA – Rriten e zhvillohen përderisa ndihmojnë ...

Lexo më shumë

Cilat janë përshtypjet dhe përjetimet e të rinjve në programet tona? 

Lexo më shumë

Ekosistemi i Vullnetarizmit Edukativ po zhvillohet në nivel lokal!

Lexo më shumë

Tregimi i Ditës së Solidaritetit – Njoftohuni me iniciativën me të cilë...

Lexo më shumë

Organizatat fituese të Fondit të Ditës së Solidaritetit po zbatojnë projektet...

Lexo më shumë
Shiko te gjitha