SUPER-VULLNETARËT FESTOJNË FUNDIN E VITIT!

9 Janar, 2019

A e dini se Super-Vullnetarët takohen çdo javë dhe mësojnë më shumë për veten e tyre duke bërë aktivitete edukative dhe duke diskutuar rreth komunitetit dhe punës vullnetare?

Gjatë vitit 2018 ky grup i Super Vullnetarëve i cili udhëhiqet nga Super-Mentoret Rrezja dhe Halidja përmbyllën takimin e fundit me aktivitete relaksuese dhe festive ku patën rastin të reflektojnë për të arriturat e vitit që lamë pas. Ata po ashtu bënë plane për vitin 2019 rreth punës vullnetare dhe ndihmës së tyre në komunitet.

Viti 2019 na pret me shumë projekte vullnetare që tashmë ky grup janë të gatshëm t’i realizojnë!

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Afër 500 Super-Vullnetar fillojnë të ndihmojnë komunitetin

Lexo më shumë

Tani, HEROnjët bëhen “Ndërmarrës”

Lexo më shumë

Fillojnë përgatitjet për Ditën e Solidaritetit

Lexo më shumë

Klubet Super-Vullnetare po vijnë!

Lexo më shumë

Akreditohet programi trajnues “Të Nxënit Përmes Përvojës”

Lexo më shumë

Bëhu pjesë e Akademisë së “Liderëve të Rinj”

Lexo më shumë
Shiko te gjitha