SUPER VULLNETARËT MBLODHËN 100 EURO PER QENDRËN PSIKIATRIKE NË PRISHTINË!

10 Maj, 2019

Klubi i Super-Vullnetarëve <TEACH> ka arritur që përmes kampanjës “Qendra Psikiatrike për Fëmijë dhe Adoleshentë” të grumbullojë 1000 euro.

Me këtë shumë të parave, Super-Vullnetarët do të përkrahin stafin përkujdesës për fëmijë me materiale didaktike që do të pasurojnë vizitat mjekësore me dije dhe argëtim.

E gjithë kjo, ka për qëlim të ndihmojë gjendjen e fëmijëve të repartit, si dhe të rrisë efektivitetin e trajtimit të tyre mjekësor.Super-Vullnetarët <TEACH> falenderojnë të gjithë personat me vullnet të mirë që kontribuan në ngrijten e fondeve!

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Vala e re e vullnetarëve

Lexo më shumë

Tani, HEROnjët bëhen “Ndërmarrës”

Lexo më shumë

Akademia e Solidaritetit

Lexo më shumë

Klubet Super-Vullnetare po vijnë!

Lexo më shumë

Akreditohet programi trajnues “Të Nxënit Përmes Përvojës”

Lexo më shumë

Bëhu pjesë e Akademisë së “Liderëve të Rinj”

Lexo më shumë
Shiko te gjitha