Super-Vullnetarët ndërtojne gjeneratorë të rrymës për shkollën e tyre

21 Mars, 2022

Nxënësit e Klubit Super-Vullnetar ALG – Loyola-Gymnasium Prizren kanë ndërtuar gjenerator të rrymës për shkollën e tyre! Ky është një shembull i shkëlqyeshëm se si kombinohet edukimi me vullnetarizëm.

Gjatë këtoj procesi, nxënësit mësuan shkathtësi teknike rreth gjenerimit të rrymës përmes erës, shkathtësi të buta të planifikimit dhe menaxhimit të projektit, komunikimit dhe punës ekipore. E gjithë kjo në shërbim të nxënësve të shkollës, sot edhe në të ardhmen. Projekti u realizua nën mentorimin dhe mbikqyrjen e mësimdhënësve, Eddy Galjusi dhe Arbër Bytyqi, të cilët e kanë udhëhequr Klubin vullnetarisht që nga Shtatori i 2021-ës.

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Afër 800 Super-Vullnetar fillojnë të ndihmojnë komunitetin

Lexo më shumë

Tani, HEROnjët bëhen “Ndërmarrës”

Lexo më shumë

Fillojnë përgatitjet për Ditën e Solidaritetit

Lexo më shumë

Klubet Super-Vullnetare po vijnë!

Lexo më shumë

Akreditohet programi trajnues “Të Nxënit Përmes Përvojës”

Lexo më shumë

Bëhu pjesë e Akademisë së “Liderëve të Rinj”

Lexo më shumë
Shiko te gjitha