SUPER-VULLNETARËT ORGANIZOJNË MBRËMJE BAMIRËSIE!

20 Mars, 2019

Grupi i Super-Vullnetarëve <Helping Hands of Prishtina> ju fton këtë mbrëmje në orën 18:00-20:00 në Koncert Bamirësie në Termokiss, Prishtinë.

Me fondet e mbledhura, Super-Vullnetarët do të ndërtojnë një dollap të cilin do ta mbushin me lodra, libra, fletore dhe ngjyra.

Dollapin me materiale do t’ia dhurojnë Repartit të Pediatrisë në spitalin tonë të shtetit – QKUK, që fëmijët e sëmurë të shtrirë në spital të kenë mjete për të mësuar dhe për t’u argëtuar gjatë qëndrimit në spital.

Ejani të kalojmë dy orë të bukura së bashku mes muzikës dhe njerëzve të mirë duke bërë kështu një ndryshim të vogël por pozitiv për fëmijët tanë.

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Nënshkruam kontratat me dy organizatat fituese të Fondit të Ditës së Solidari...

Lexo më shumë

Kampi TOKA Jonë – Kulturë, gjuhë, argëtim dhe shoqëri.

Lexo më shumë

Kampet verore 2023 – Shtëpija e dytë e 126 të rinjve nga e gjithë bota

Lexo më shumë

Thirrje e hapur për projekte rinore!

Lexo më shumë

TOKA vendos Kosovën në hartën e vullnetarizmit evropian

Lexo më shumë

Rudina Zeqiri fillon shërbimin vullnetar në Lubeck të Gjermanisë për 13 muajt...

Lexo më shumë
Shiko te gjitha