SUPER-VULLNETARËT TANË PJESË E TREGUT TË HAPUR NË TERMOKISS!

7 Prill, 2019

Grupi i Super-Vullnetarëve të TOKAs <UNITED> ishin pjesë e tregut të hapur në Termokiss, ku ata kanë shitur veshje të dorës së dytë për të mbledhur para që do të shfrytëzohen për të mirën e të moshuarve në nevojë.

//Faleminderit të gjithë Super-Vullnetarëve për punën e bërë dhe kontributin e dhënë.

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Sfida të reja për debatuesit e rinj

Lexo më shumë

Fëmijët mësojnë përmes përvojës

Lexo më shumë

Vala e re e vullnetarëve

Lexo më shumë

Tani, HEROnjët bëhen “Ndërmarrës”

Lexo më shumë

Akademia e Solidaritetit

Lexo më shumë

Klubet Super-Vullnetare po vijnë!

Lexo më shumë
Shiko te gjitha