THANK YOU TO THE MUNICIPALITY OF PRISHTINA, WWF ADRIA AND UNE E DU KOSOVEN FOUNDATION FOR YOUR SUPPORT!

29 Dhjetor, 2017

Sivjet nga ne keni dëgjuar shumë të flasim për Super-Vullnetarët dhe punën e tyre, se si ata po zhvillojnë shkathtësi dhe po punojnë për përmirësimin e hapësirave të gjelbëra publike. Mirëpo më pak keni dëgjuar për ata që e mundësojnë gjithë këtë punë. Super-Vullnetarët dhe projektet e tyre nuk do të mund të realizoheshin pa përkrahjen e bashkëpunëtorëve tanë – FALEMNDERIT Komuna e Prishtinës, WWF Adria dhe Fondacioni ?Unë e Du Kosovën? për mbështjetjen tuaj! 

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Afër 800 Super-Vullnetar fillojnë të ndihmojnë komunitetin

Lexo më shumë

Tani, HEROnjët bëhen “Ndërmarrës”

Lexo më shumë

Fillojnë përgatitjet për Ditën e Solidaritetit

Lexo më shumë

Klubet Super-Vullnetare po vijnë!

Lexo më shumë

Akreditohet programi trajnues “Të Nxënit Përmes Përvojës”

Lexo më shumë

Bëhu pjesë e Akademisë së “Liderëve të Rinj”

Lexo më shumë
Shiko te gjitha