TOKA BASHKON VAJZAT NGA SHBA DHE AUSTRALIA NË KOSOVË!

7 Maj, 2017

Projekti mblodhi së bashku – për herë të parë – grupin Scout Girl nga SHBA dhe Australia me kolegët e tyre nga Kosova. Ishte një eksperiencë unike për vajzat kosovare të cilat patën një eksperiencë autentike të vajzave – me këngë, rituale të punës së ekipit dhe ushqim të shijshëm rreth zjarrit. Vajzat ndërkombëtare, nga ana e tyre, bënë miq të rinj nga Kosova dhe mësuan më shumë për kulturën tonë.

Falënderime të veçanta shkojnë tek Suzanne Sontag, Jean Phillipson dhe Rachel Morgan të cilët patën vizionin, vullnetin dhe ngrohtësinë për realizimin e këtij projekti.

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Vala e re e vullnetarëve

Lexo më shumë

Tani, HEROnjët bëhen “Ndërmarrës”

Lexo më shumë

Akademia e Solidaritetit

Lexo më shumë

Klubet Super-Vullnetare po vijnë!

Lexo më shumë

Akreditohet programi trajnues “Të Nxënit Përmes Përvojës”

Lexo më shumë

Bëhu pjesë e Akademisë së “Liderëve të Rinj”

Lexo më shumë
Shiko te gjitha