TOKA PËRKRAHË ”PANAIRIN E SHKENCËS DHE TË KULTURËS” NË VUSHTRRI!

23 Maj, 2017

Panairi i Shkencës dhe Kulturës në Vushtrri është një nga projektet fituese e vullnetarizmit edukativ të TOKAs. Një grup të rinjësh kanë bërë gjithë organizimin dhe kanë krijuar mundësi për qindra nxënës nga Kosova, Shqipëria, Maqedonia dhe Mali i Zi të prezentojnë projektet e tyre shkencore dhe kulturore. Janë tri ditë përplot mësim, inspirim, shkëmbim idesh dhe eksperimente shkencore. Vizitojeni, ia vlen! 

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

TOKA në Argjentinë, pjesë e seminarit botëror mbi Vullnetarizmin Edukativ

Lexo më shumë

Aplikoni për Trajnimin “Të Nxënit përmes Përvojës”!

Lexo më shumë

[MBYLLUR] Programi 02HERO: Trajnimi i Ndërmarrësisë – Falas!

Lexo më shumë

Kampi “Unë dhe Natyra” 2022 – Apliko sot!

Lexo më shumë

Tregime suksesi nga shkëmbimi rinor në Itali

Lexo më shumë

[MBYLLUR] Kampi Ndërkombëtar – Apliko sot!

Lexo më shumë
Shiko te gjitha