TOKA PREZENTOHET TE “FAMILJA IME” NË KLAN KOSOVA!

6 Shkurt, 2019

Njoftohuni me TOKA-n dhe punën që bëjmë duke shikuar emision “Familja Ime” të Klan Kosovës.

Aty kemi biseduar për programet e Super-Vullnetarëve, kampet verore dhe mundësitë tjera prej të cilave mund të përfitojnë të rinjtë!

Falemnderit Klan Kosova për përkrahjen!

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Afër 500 Super-Vullnetar fillojnë të ndihmojnë komunitetin

Lexo më shumë

Tani, HEROnjët bëhen “Ndërmarrës”

Lexo më shumë

Fillojnë përgatitjet për Ditën e Solidaritetit

Lexo më shumë

Klubet Super-Vullnetare po vijnë!

Lexo më shumë

Akreditohet programi trajnues “Të Nxënit Përmes Përvojës”

Lexo më shumë

Bëhu pjesë e Akademisë së “Liderëve të Rinj”

Lexo më shumë
Shiko te gjitha