TOKA VAZHDON TË BASHKËPUNOJË ME MINISTRINË E KULTURËS, RINISË DHE SPORTIT DHE USAID NË KOSOVË!

14 Maj, 2019

Sot kemi nënshkruar marrëveshje mirëkuptimi me Ministrinë e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, si dhe programin e USAID-it “Përkrahje Adoleshentëve pas Mësimit të Rregullt”.

Përmes marrëveshjes së mirëkuptimit do të mundësohet mbajtja e kampeve verore për nxënësit e shkollave të mesme të larta, me synim të zhvillimit të shkathtësive të tyre për jetë dhe punë.//Shënim: Programi “Përkrahje Adoleshentëve pas Mësimit të Rregullt” financohet nga USAID, ndërsa zbatohet nga Qendra për Arsim e Kosovës (KEC) në partneritet me FHI 360 dhe Crimson Capital Corp.

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Afër 500 Super-Vullnetar fillojnë të ndihmojnë komunitetin

Lexo më shumë

Tani, HEROnjët bëhen “Ndërmarrës”

Lexo më shumë

Fillojnë përgatitjet për Ditën e Solidaritetit

Lexo më shumë

Klubet Super-Vullnetare po vijnë!

Lexo më shumë

Akreditohet programi trajnues “Të Nxënit Përmes Përvojës”

Lexo më shumë

Bëhu pjesë e Akademisë së “Liderëve të Rinj”

Lexo më shumë
Shiko te gjitha