Tregimi jonë i vitit 2020

30 Dhjetor, 2020

Kur pandemia e goditi Kosovën, ekipi ynë ishte ende duke u përpjekur të vendoste se si të përgjigjej ndaj interesimit të vullnetarëve tonë në të gjithë vendin. Ata u treguan të gatshëm të vazhdojnë aktivitetet e tyre online dhe t’i përfundojnë projektet e tyre pavarësisht nga pandemia. Vullnetarët tonë, plot përkushtim e energji, e bënë edhe këtë vit super të suksesshëm.

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Vala e re e vullnetarëve

Lexo më shumë

Tani, HEROnjët bëhen “Ndërmarrës”

Lexo më shumë

Akademia e Solidaritetit

Lexo më shumë

Klubet Super-Vullnetare po vijnë!

Lexo më shumë

Akreditohet programi trajnues “Të Nxënit Përmes Përvojës”

Lexo më shumë

Bëhu pjesë e Akademisë së “Liderëve të Rinj”

Lexo më shumë
Shiko te gjitha