Artana (guidë turistike)

28 Shtator, 2022

Kjo guidë turistike është konceptuar dhe realizuar nga grupi i vullnetarëve, pjesëmarrës në kampin e Aktivizmit. Guida është një përmbledhje e pikave më të vecanta të qytezës së Artanës, dhe një mjet i dobishëm për të gjithë që dëshirojnë të vizitojnë këtë qytezë

Download
Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

*MBYLLUR* – Pozitë e Hapur: Apliko për Asistent/e i/e Projektit

Lexo më shumë

Super-Vullnetarët mobilizojnë të gjithë komunitetin në Ferizaj!

Lexo më shumë

Super-Vullnetarët e Bënë Shkollën “Hamëz Jashari” në Skënderaj me...

Lexo më shumë

Vullnetarizmi në Shkolla – Kamenica dhe Skënderaj u bënë Solidare!

Lexo më shumë

Ndikimi Transformues: Arritjet dhe sukseset në projektin HEARMI

Lexo më shumë

Raporti i Katar Index Kosova na tregon për Ndikimin dhe Mundësitë e Programev...

Lexo më shumë
Shiko te gjitha