Aktivitete interesante (libërth)

22 Shtator, 2022

Ky libërth është përgatitur me dashuri dhe vullnet nga Kampistët e Kampit të Super-Vullnetarëve. Këtu përfshihen aktivitete dhe lojëra të ndryshme që kanë për qëllim njohjen, entuziazmin, bashkëpunimin dhe reflektimin ndaj njëri tjetrit.

Download
Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Vullnetarizmi në Shkolla – Kamenica dhe Skënderaj u bënë Solidare!

Lexo më shumë

Ndikimi Transformues: Arritjet dhe sukseset në projektin HEARMI

Lexo më shumë

Raporti i Katar Index Kosova na tregon për Ndikimin dhe Mundësitë e Programev...

Lexo më shumë

Projekti “Rinia për Podujevën” përmbyllet me sukses të jashtëzako...

Lexo më shumë

Filloi me shumë entuziazëm zbatimi i projektit “Të rinjtë për Podujevën”!

Lexo më shumë

Mundësi bashkëpunimi me Biznese për Ditën e Solidaritetit 2024!

Lexo më shumë
Shiko te gjitha