Moduli i mësimdhënies: “Të nxënit përmes përvojes”

13 Tetor, 2022

Moduli mbi metodologjinë praktike të mësimdhënies. Autore: Rreze Hoxha; Rishikuar nga Prof. Asoc. Dr. Majlinda Gjelaj; Lektura Fjolla Shaqiri; Dizajni Studio Permanent—Elvira Thaqi. TOKA falenderon Fakultetin e Edukimit dhe Insitutin për Zhvillim dhe Hulumtim në kuadër të fakultetit në Universitetin “Hasan Prishtina”, për bashkëpunimin dhe rishikimin e këtij programi trajnues. Zhvillimi dhe publikimi i këtij dokumenti është përkrahur nga Zyra e Bashkimit Europian në Kosovë dhe programit të Fondacionit Kosovar për Shoqëri Civile (KCSF) ‘EJA Kosovë’, bashkëfinancuar nga Agjencia Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim (SDC), Suedia, dhe Qeveria e Dukatit të Madh të Luksemburgut. Përmbajtja e këtij dokumenti është përgjegjësi e organizatës TOKA dhe Fakultetit të Edukimit në Universitetin “Hasan Prishtina”, dhe jo domosdoshmërisht paraqet qëndrimet e KCSF-së, SDC-së, Suedisë apo Luksemburgut.

Download
Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Afër 500 Super-Vullnetar fillojnë të ndihmojnë komunitetin

Lexo më shumë

Tani, HEROnjët bëhen “Ndërmarrës”

Lexo më shumë

Fillojnë përgatitjet për Ditën e Solidaritetit

Lexo më shumë

Klubet Super-Vullnetare po vijnë!

Lexo më shumë

Akreditohet programi trajnues “Të Nxënit Përmes Përvojës”

Lexo më shumë

Bëhu pjesë e Akademisë së “Liderëve të Rinj”

Lexo më shumë
Shiko te gjitha