“Bëhu Super” – La Casa De TOKA, Prishtinë

  • Emri i klubit dhe numri i anëtarëve: La Casa De TOKA, 17
  • Vendndodhja e klubit: Prishtinë
  • Emri i projektit: Bëhuni Super
  • Problemi: Problemi i identifikuar nga klubi është se kishte mungesë të librave edukativë dhe argëtues për nxënësit dhe shumicën e kohës ata do ta kalonin pjesën më të madhe të kohës duke përdorur teknologjinë.
  • Qëllimi i projektit: Qëllimi i projektit “Bëhu Super!” është të motivojë nxënësit e Njësisë së Kujdesit Pediatrik për të mësuar gjëra të reja dhe për të rritur kuriozitetin e tyre përmes një libri me tregime, gjëegjëza dhe lojëra argëtuese-edukative.
  • Rezultati përfundimtar i projektit: Nxënësit rrisin aftësitë e tyre komunikuese, aftësitë e shkrim-leximit, imagjinatën dhe mësojnë gjëra të reja.
  • Përfituesit e projektit: 60 nxënës të Njësisë së Kujdesit Pediatrik
  • Vendndodhja e projektit: Njësia e Kujdesit Pediatrik, Prishtinë
  • Aftësitë e mësuara: Mendimi kritik, puna në grup, aftësitë kërkimore, vendimmarrja.
  • Buxheti: 75 euro
Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

*MBYLLUR* – Pozitë e Hapur: Apliko për Asistent/e i/e Projektit

Lexo më shumë

Super-Vullnetarët mobilizojnë të gjithë komunitetin në Ferizaj!

Lexo më shumë

Super-Vullnetarët e Bënë Shkollën “Hamëz Jashari” në Skënderaj me...

Lexo më shumë

Vullnetarizmi në Shkolla – Kamenica dhe Skënderaj u bënë Solidare!

Lexo më shumë

Ndikimi Transformues: Arritjet dhe sukseset në projektin HEARMI

Lexo më shumë

Raporti i Katar Index Kosova na tregon për Ndikimin dhe Mundësitë e Programev...

Lexo më shumë
Shiko te gjitha