DREJTORJA EKZEKUTIVE E TOKA-S, JEHONA GJURGJEALA TAKOI PRESIDENTIN BILL CLINTON!

13 Qershor, 2019

Me ftesën e ish Presidentes Atifete Jahjaga, Drejtorja Ekzekutive e TOKA-s Jehona Gjurgjeala, takoi ish Presidentin amerikan Bill Clinton.

Ata diskutuan për rëndësinë e edukimit, e cila është temë prioritare sipas Presidentit Clinton. Ai tregoi se si në kohën e tij si Guvernator i shtetit të Arkansas, kishe investuar në edukim, duke arritur që brenda një dekade të përmirësojë situatën e edukimit në këtë shtet. Nga fundi i tabelave të suksesit në SHBA, ku ndodhej shteti i Arkansas më parë, arriti të bëhej një ndër shtetet e para më të sukseshëm në edukim.

Përveç kësaj, Presidenti Clinton u interesua për mënyrat se si mund t’i ndihmojë shoqërisë civile në Kosovë, që Kosova të shkojë edhe më shpejtë përpara.

Faleminderit Presidentit Clinton takim inspirues, i cili na motivon që të punojmë edhe më shumë për edukimin e rinisë në Kosovë.

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Afër 500 Super-Vullnetar fillojnë të ndihmojnë komunitetin

Lexo më shumë

Tani, HEROnjët bëhen “Ndërmarrës”

Lexo më shumë

Fillojnë përgatitjet për Ditën e Solidaritetit

Lexo më shumë

Klubet Super-Vullnetare po vijnë!

Lexo më shumë

Akreditohet programi trajnues “Të Nxënit Përmes Përvojës”

Lexo më shumë

Bëhu pjesë e Akademisë së “Liderëve të Rinj”

Lexo më shumë
Shiko te gjitha