Haxherja përmes Vullnetarizmit Edukativ dëshiron të ngjallë përgjegjësinë qytetare tek nxënësit e saj

19 Maj, 2020

 Haxherja me koleget e saj Drenushën dhe Sërijen, tash e 2 vite udhëheqin klubin e Super-Vullnetarëve nga shkolla “Zenit” nga Podujeva.

Gjatë kësaj kohe, klubi ka përfunduar disa projekte komunitare, ndërsa Haxherja me kolege kanë fituar shkathtësi të reja të mësimdhënies. Së bashku, kanë pasuruar bibliotekën e shkollës me dollape dhe libra, kanë bërë ngritje të fondeve për të ndihmuar bashkëmoshatarët për festat e fundvitit, kanë pastruar shtratin e lumit Llap dhe kanë ndërtuar ulëse dhe tavolina përreth lumit. Haxherja, Drenusha dhe Sërija si pjesë e këtij programi e kanë marrë epitetin Super-Arsimtare ndërsa nxënësit Super-Vullnetarë!

Ky projekt mbështetet nga Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë, përmes Instrumentit Evropian për Demokraci dhe të Drejtat e Njeriut EIDHR.

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Afër 800 Super-Vullnetar fillojnë të ndihmojnë komunitetin

Lexo më shumë

Tani, HEROnjët bëhen “Ndërmarrës”

Lexo më shumë

Fillojnë përgatitjet për Ditën e Solidaritetit

Lexo më shumë

Klubet Super-Vullnetare po vijnë!

Lexo më shumë

Akreditohet programi trajnues “Të Nxënit Përmes Përvojës”

Lexo më shumë

Bëhu pjesë e Akademisë së “Liderëve të Rinj”

Lexo më shumë
Shiko te gjitha