HEROnjët po vazhdojnë rrugëtimin me kurse

18 Mars, 2022

HEROnjtë e së ardhmes nuk kanë superfuqi mbinatyrore, por një dëshirë, përkushtim dhe entuziasëm të jashtzakonshëm për të marrë në drejtim karrierën dhe të ardhmen e tyre profesionale. Këta HEROnjë sapo kanë përfunduar kursin për shkathtësi të tranferueshme. Përpos trajnimeve të tjera të shumta aftësuese, për këto 3 ditë të kursit për shkathtësi të transferueshme të rinjtë kanë zhvilluar shkathtësi të komunukimit, prezentimit përpara audiencës, shkathtësi debatuese dhe e kanë kuptuar se sa i rëndësishëm është burimi i informacionit gjatë hulumtimit në internet. 

Projekti rajonal 02HERO mbështetet nga Bashkimi Evropian dhe Ministria e Kulturës, Rinisë, dhe Sportit, në kuadër të paketës së Rimëkëmbjes Ekonomike.

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Vala e re e vullnetarëve

Lexo më shumë

Tani, HEROnjët bëhen “Ndërmarrës”

Lexo më shumë

Akademia e Solidaritetit

Lexo më shumë

Klubet Super-Vullnetare po vijnë!

Lexo më shumë

Akreditohet programi trajnues “Të Nxënit Përmes Përvojës”

Lexo më shumë

Bëhu pjesë e Akademisë së “Liderëve të Rinj”

Lexo më shumë
Shiko te gjitha