Telegrafi mbështetë Aktivizmin Rinor

29 Prill, 2022

Informimi i mirë bën ndryshime të mira.

Për ne, është rëndësishme informimi i publikut për ndryshimet pozitive në jetën e të rinjëve si rezultat i vullnetarizmi dhe mësimit përmes përvojes. Duke ju falënderuar të gjithë ekipes së Telegrafi.com – platforma e cila vazhdimisht e promovon aktivizmit rinor dhe edukimit cilësor, shumë njerëz janë më të informuar rreth vullnetarizmit dhe përdorimit të metodave të reja për të zhvilluar mësimin.

Telegrafi vazhdimisht ka postuar lajme për aktivitetet tona, sidomos për Konferencën Rajonale të vullnetarizmit Edukativ, por edhe për aktivitetet e Klubeve të Vullnetarizmit Edukativ, për trajnimet e profesorëve, për programin rajonal HERO, dhe shumë aktivitete tjera.

Këto kanë kontribuar në informimin e publikut rreth aktiviteteve tona, dhe gjithashtu kanë kontribuar pozitivisht në pranimin më të madh të metodave të vullnetarizmit edukativ dhe mësimit nëpërmjet përvojës.

Ne jemi mirënjohës për këtë bashkëpunim dhe jemi në kërkim të vazhdueshëm të partnerëve tjerë medial që të shpërndajmë sa më shumë informata rreth metodave tona që janë të dëshmuara se ndikojnë pozitivisht tek vajzat dhe djemt.

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Vullnetarizmi në Shkolla – Kamenica dhe Skënderaj u bënë Solidare!

Lexo më shumë

Ndikimi Transformues: Arritjet dhe sukseset në projektin HEARMI

Lexo më shumë

Raporti i Katar Index Kosova na tregon për Ndikimin dhe Mundësitë e Programev...

Lexo më shumë

Projekti “Rinia për Podujevën” përmbyllet me sukses të jashtëzako...

Lexo më shumë

Filloi me shumë entuziazëm zbatimi i projektit “Të rinjtë për Podujevën”!

Lexo më shumë

Mundësi bashkëpunimi me Biznese për Ditën e Solidaritetit 2024!

Lexo më shumë
Shiko te gjitha